White Dinner

22.04.2021
През 2021 White Dinner става на 5 години в България.

Това е страхотна възможност да се регистрираш на whitedinner.bg и станеш част от международния градски феномен, на който концепцията е ТАЙНО МЯСТО. ТАЙНА СРЕЩА. БЯЛА ВЕЧЕРЯ.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА White Dinner:
„Вечеря в бяло“ / Бяла Вечеря е световна концепция за изискан градски пикник.

КОНЦЕПЦИЯ С ИСТОРИЯ:
Провежда се от 33 години по света, а в България от 2017 г.
ДРЕСКОД БЯЛО:
Облекло, аксесоари, покривки, маси, украса в бяло.
ТАЙНО МЯСТО:
Само поканени и регистрирани членове на клуба научават къде ще се проведе. Флашмоб в бяло по улиците на града - координатор отвежда гостите от мястото на срещата до мястото на събитието.
НЕТУЪРКИНГ:
"Вземи храна и доведи приятел". Бяла вечеря е повод да се забавляваш с приятели и семейство, но и да създадеш такива нови, тъй като сядаш на една маса с познати и непознати.

ЗАБАВЛЕНИЕ:
Музика на живо и известен гост изпълнител,  стрийт арт пърформанси, акробатика и DJ парти и всичко приключва като в бала на Пепеляшка: точно в 23:00 ч. по стара традиция се палят бенгалски огньове, раздадени от Организаторите в последния момент преди партито да приключи.

ЕКО:
Градски пикник в бяло, зискана гала вечеря под звездите, в която всичко е порцелан, стъкло, метал, дърво, цветя. Еднократните пластмаси са забранени.

ПАРТНЬОРИ НА СЪБИТИЕТО:
Mеждународни брандове като Ariel, Samsung, Savex, Teo, Merz Spezial, Euroins, Societe Generale, Руски Стандарт. Бирите Radeberger, Schofferhofer, Бохемъ и Загорка. Вината Edoardo Miroglio, вината Forbidden Vines (Babich) и разбира се - PARTY MANAGEMENT. 
 
Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога