Персонализирана игра по твой дизайн

26.01.2021
Представете си персонализирана игра с вашето лого, вашите корпоратини цветове и въпроси, базирани на вашите продукти, история на компанията и корпоративни ценности.

Всички участници щ
е изтеглят лесно специално създадена за Вас игра (download от Google Play / App store). С приложението, ще сканират изпратен от нас специален QR код и ще влезнат в играта.

Играта се състои от няколко предизвикателства за ограничено време, които носят точки.  Онлайн оценка в реално време,  което създава силна конкуренция.
Те ще трябва да интерпретират разбирането на корпоративните ценности на клиент чрез няколко игри, включително:      

1) Викторина: Участниците ще трябва да изберат отговор от A, B, C, D на няколко смешни и луди въпроса, които обхващат История, География, Музика и Филми

2) Video / Photo Challenge:  Предизвикателство, при което те трябва да изразят своето разбиране за корпоративните ценности чрез създаване на снимка / видео (лого с подръчни материали или изпишат слоган и  др.), да покажат гледка през прозореца, храна от дома, домашен любимец, видео с любими спортни упражнения и др.
Опция за вкл. на Image Recognition на образи.

3) Специални  логически задачи със секретни кодове и шифри.

Подходящ за: Работещи от дома, отдалечени екипи, по време на конференции и семинари, в края на обучения като геймификация: За проверка на чутото, затвърждаване на материала (всички виждат и верните отговори след като са отговорили) и поощряване на победителите.
Продължителност: 40 – 80 мин.
Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога