Employer Branding REstart vol.3 Disrupted in Transformation

След успеха на предходните 2 издания на онлайн формата с бизнес истории и споделяне на опит от големи компании, "Employer Branding REstart volume 3" ще се проведе отново на 20 януари 2021 г.

В "прекъсванията" (disruptions) да внедрим или да се променим бързо, пробиви в комуникацията липсата на бърза адаптация за по-голяма част от организациите и самите хора, се случва това, което води едни компании стремително нагоре (дори до преобръщане на пазара с "хастара нагоре"), а други изостават.
Затова ще говорим за #disruptive #marketing.

Aко в предходното издание (vol.2) фокусът беше върху събитията, променящи организацията и "Дигиталната трансформация" (Digital Transformation) и "Гъвкавост" (Agile Management), то в новото издание на 20.01.2020, ще си говорим и за така модерния Disruptive Marketing, с примери за истински Game Changers.
 
ПРОГРАМА
  • Kатерина Шопова, Директор Човешки ресурси, LIDL: ​​​​​​​"Възможност за любима работа: успешната работодателска формула на Лидл България" ​​​
  • Юлиян Маслянков, Изпълнителен директор, HRM SOLUTIONS: "HR иновации - Електронно трудово досие"
  • Полина Декова, Маркетинг мениджър MODIS Bulgaria: "Disruptive marketing за растеж в дигиталния свят"
  • Елена Спирина, Управител, PARTY MANAGEMENT и Георги Малчев, Xplora: "Game Changers in Communication. How to perform Good Change Management"
CHILL & FUN PART
Отново сме Ви приготвили дигитална игра, този път е Spy School, в която ще трябва да покажете завидна наблюдателност и знания

Събитието във Facebook
Регистрирай се тук
Запис ще получат само записали се участници.
 
Online Event. Real Food с партньорите ни от www.ribsandsticks.bg за вкусни изкушения с доставка до офиса или дома Ви.
Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога