Криза = Възможност и ...най-доброто предстои

23.12.2020
През декември и януари, клиентите ни получиха новогодишните си изненади от нас. Този път изпратихме подаръци не до всички, с които работим през годините, а само до компаниите, които ни помогнаха да оцелеем през 2020 г. с проекти.

Беше тежка година, но в същото време сме благодарни!

Изградихме силен екип, спечелихме нови клиенти и обогатихме партньорската си мрежа, имахме време за нови проекти като Business Talks и по-специално серията Employer Branding REstart, която получи голям и позитивен бизнес отзук. Реализирахме отново White Dinner и предстоящия Summer Fest, проекти по които обикновено не бихме намерили време да се фокусираме, но отдавна мечтаем да осъществим.

Показахме на ивент индустрията в България, че кризата е равна на възможност, стартирайки онлайн събития и стрийминг от ден 1 на локдаун-а.

Създадохме повече от 10 успешни нови виртуални тиймбилдинг програми и бяхме доста заети през декември,  като донесохме положителни емоции на повече от 3000 души!

Да, колкото повече работиш, толкова повече работа имаш.

Никога не се отказвайте пред предизвикателствата, просто изчакайте момента, за да ги преодолеете с най-добрата стратегия.

Да, фразата "Криза = Възможности" е вярна. И това го доказаха много бизнеси.
Някои, като се преориентираха бързо и смениха стратегиите си, съответно продукти и услуги и бизнес моделите. 
Други, изгряха на пазара като откраднаха пазарен дял на традиционни лидери. 
Бързината и стратегията са в основата на Управление на промяната, както и Agile Management Подходя в бизнеса и тези, които го имат - спечелиха. Вижте повече по темата  Управление на промяната като статия в блога.