Организация на събития:

От 2007 година на пазара и с организирани над 2000+ събития - от малки срещи за търговски екип или топ мениджмънт, до събития с участия на Президента на РБ, кметове и министри, мероприятия за 2500 гости и публични фестивали с над 9,000 посетители, ние можем да ви бъдем полезни за:

  • Employer Branding стратегии. Нашият богат опит с тиймбилдинг програми и обучения, ни е дал 360' поглед върху работата на стотици компании от различни индустрии, досег до различни водещи HR стратегии и инициативи за наемане, ангажиране и развитие на служители, внедряване на корпоративни ценности. Oт 2021 година сме доверен партньор на Top Employers Institute за България, популяризирайки тяхната сертификационна глобална програма за HR Excellence. Ние можем да ви бъдем изключително полезни с развитието на вашата работодателска марка и с богатия си опит в комуникациите.
  • Бизнес събития и срещи, тийм билдинг мероприятия, фирмено тематично коледно парти;
  • Представяне на нови продукти към медии и партньори, коктейли за официално откриване на фабрика, магазин или нов офис, стратегии включващи BTL активности към клиентите ви.
  • PR и публични събития;
  • Настаняване, трансфери, наградни пътувания в България и в Европа и покриване на 360' услуги за събития;
  • Букинг на артисти (актьори, музикални изпълнители, танцови ансамбли и циркови артисти), изготвяне на схема на събитието, сценарий;
  • Кетъринг услуги (коктейлни хапки, BBQ, изискани бюфети с топли и студени ястия и сет меню) - работим с 3-ма различни мастершефове според събитието, вкл. и с молекулярна кухня.
  • Шатри и оборудване под наем, сцени (маси и столове, изграждане на сцени, осветление, led осветление и екрани). Нашият опит за събития на открито е със събития при 500 гости, както и при 9,000 души при фестивал;

Инвестицията ви в това да спестите време и да се доверите на агенция с опит, която да координира събитието ви и поднася решения според характеристиките на събитието и особености за очакваните гости, ще оправдае очакванията ви.

PARTY MANAGEMENT като ваш DMC и MICE партньор в България, във връзка с вашето фирмено събитие или HR политика и стратегия за развитие на работодателската марка. 

Партньори и клиенти

От блога