Сватбен фотограф

Сватбена фотография
Сватбената фотография е нещо специално, което не всеки, представящ ви се за фотограф владее. Разбира се, според качеството на услугата има и голямо различие в цените на пазара – има фотографи както за 400 лв, така и за 550 лв. и за 1 000 лв., като опитността на всеки от тях, крайният вариант на предаване на материалите, обработката на снимките и тн. е различна.
 
След няколко години на пазара, сме съумяли да подберем подходящи сватбени фотографи, съобразени с бюджета на нашите клиенти, професионалисти с които работим и за които гарантираме за качеството на крайната фото и видео продукция.
 
Сватбените снимки са изключително важни, но не трябва да забравяме и видеозаснемането.
 
Предлагаме ви следните пакетни цени за вашето сватбено тържество:
 
Цена за фотозаснемане в сватбения ден: от 480 лв.
Включва заснемане от тръгването на младоженеца до разрязването на сватбената торта, обработка на снимките, подбор на най-добрите снимки за сватбения албум, предоставяне на всички снимки от сватбения ден на брандиран диск, Снимки в черно/бяло и ретро и др. Общо до 10 снимачни часове.
Албумите книги, представящи фотосесиите на сватбения ви ден започват от 180 лв. и зависят от размера на албума, качеството на изработка и др.
 
Модната фотография е нещо друго, търсено не само от компании в модния бранш, но и от частни лица в последно време. Всеки иска да се види с професионален грим и прическа, различен стайлинг и цяцлостна визия. Често, модната фотосесия е обект на подарък с ваучер от страна на един мъж към приятелката му. Какви ви предлагаме
 
Цена за видеозаснемане в сватбения ден: от 690 лв.
Цената включва заснемане на целия сватбен ден – от тръгването на младоженеца до разрязването на тортата, пре и пост-продукция на видеофилма, изработка на кратък клип с най-хубавите моменти, брандиране на диска и др.    
 
 Модна фотосесия. Цена от 180 лв.
 
Eкстериорна или интериорна, студийна фотосесияНад 100 кадъра 1 грим направен от професионален гримьор. Снимките се получават на диск с индивидуален цветен печат на обложката10 ретуширани фотографии5 снимки в черно/бяло
Моден Фото Бук. Цена от 350 лв.
 
Студийна и екстериорна или интериорна фотосесия. Над 300 кадъра. Грим направени от професионален гримьор. До 6 тоалета, по избор на модела. Снимките се получават на диск с индивидуален цветен печат на обложката. Ретуширани кадри, снимки в черно/бяло
Допълнителни услуги
 
Професионален коафьор - цената варира спрямо избраната прическа – цени на прически от 40 лв. до 100 лв.Цялостен стайлинг за фотосесия - цената се определя спрямо броя на тоалетите и стартира от 250 лв при 2 визии.Професионален гримьор за сватби, фотосесии, др. събития – цена от 70 лв.
 
Посочените цени са за заснемане на часни лица, без фотозаснемане с цел реклама на продукти, печатна реклама и др.
Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога