Градинска сватба

Сватба в градина
Сватбата на открито е едно от най-романтичните преживявания, което все повече младоженци си пожелават. Още повече, че с развитието на този бизнес цените стават все по-конкурентни и подобно събитие ви излиза на цената на един луксозен ресторант в хотел 4 или 5 звезди.
 
Нямате идея за терен, на който да се реализира вашата сватба на открито? Не се притеснявайте, ние ще осигурим градина с басейн, ботаническа градина, частен или общински терен под наем, специално за вашето сватбено тържество на открито.
Какво можем да ви предложим:
-    Шатри под наем, маси, столове, покривки, калъфки за стол
-    Кетъринг, прибори и посуда под наем, чаши, лед, ледарки и др.
-    Осветление, озвучаване, декорация на сватбеното тържество
 
Сватба в ресторант с градина: от 6,500 лв. при 100 гости
Готовият сватбен пакет включва: 4 степенно-меню, сватбена торта за 100 гости, дисководещ за 5 часа, украса на VIP маса и на маси за гости, безалкохолни и алкохолни напитки, сватбен координатор, сценарий и цялостен стайлинг на събитието.
 
Градинска сватба с шатри: от 7,500 лв. за 100 гости
Готовият сватбен пакет включва: 8 до 10 бр. шатри с осветление, 4 степенно-меню, сватбена торта за 100 гости, дисководещ за 5 часа, украса на VIP маса и на маси за гости, безалкохолни и алкохолни напитки, сватбен координатор, сценарий и цялостен стайлинг на събитието. Цена от 8,900 лв. при осигуряване на терен от нас (с наем на терен с басейн/градина).
 
Посочените цени са с вкл. транспорт, монтаж/демонтаж и труд и са валидни за гр. София.
За страната се заплащат транспортни разходи и командировъчни.      
 
Уикенд сватба в комлекс извън София: от 4,500 лв при 50 гости
Включва: Провеждане на сватбата в хотелски комплекс, с вкл. нощувка със закуска, ресторант с градина, 3 степенно меню с храни и напитки, фотограф, дисководещ за 5 часа, сватбен координатор, сватбена торта, украса на VIP маса и на маси за гости, сценарий и цялостен стайлинг на събитието.
 
Интересно предложение е и сватба в Родопите, с хора по поляните, на открито, с гайди, BBQ и др.
Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога