Viva España! (Барселона, Севиля, Мадрид)

Мадрид ще ви зашемети. Той е особен с артистичния си дух, вкусните ребърца и шоколадови чуррос, разходките по улица Las Huertas, красивите табели на улиците и домовете изпъстрени с мозайки и баровете, в които испанците не могат да се надприказват и разливат тонове бира и леко алкохолни коктейли. За тях уискито и водката вървят само разредени със спрайт или кола и не могат да си представят да пиеш чисто или “on rocks”, по ирландски. Няма да пропуснем музеят Прадо и парка Ретиро, който е изумително красив и изпълнен със спортуващи испанци целодневно, да пием по кафе на площад Плаза Майор или Puerta del Sol и направим снимка с известната статуя El Oso y el Madroño
Там може да се насладим както на лов на съкровища със загадки из града, така и на специалните арт школи и екипни активности в съставяне на мозайки и картини и мн.др. 
Тийм билдинг в Барселона направо ще ви отнесе с разходките с катамаран на фона на джаз и сангрия, студено мохито от rooftop панорамен бар над Барселонския залив или вечеря в Xalet de Montjuïc или Esfèric Barcelona с гледка към града и парка Монжуик.Задължително трябва да се видят парка Гюел, статуята на Колумб и залива и разбира се, няма как да не се разходите по булеварда Las Ramblas и да не надникнете в мултикултурният квартал Raval, с  примамливи кафенета, ресторанти и барове и изпъстрен с красиви графити. Следва Barrio Gótico, Рибарският квартал, Музят на Музиката и няма как да пропуснем и сградите на Гауди и Катедралата Ла Саграда Фамилия. Всичко това е изключително туристическо обаче.
Ние ще ви предложим яхтинг регата в залива,  да се посетят местните рибни и зеленчукови пазари и кулинарни тийм билдинг активности. Не само. Извън града, можем да се насладим на плажни изкушения с безкрайни ивици пясък и въжени градини и приключения, а за вечеря да ви изненадаме с коктейл и кетъринг за групата ви в замък или галерия в града.
 
Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога