Банер

Партньори

partner-riu-hotel
 

partner-todoroff-hotel

Активен тийм билдинг

Услуги

Примерни програми:

Тийм билдинг "Friends at work"
С игри по двойки, игри в малки групи, energizing и ice-breaking игри и др., едно активно преживяване за опознаване на членовете на екипа чрез игри за комуникация, ефективна екипност, игри за лидерство и вземане на единно решение и др. С лека физическа активност. Вижте тук:

ЗИМНА И ЛЯТНА ОЛИМПИАДА / WINTER OR SUMMER OLYMPICS

Подобрете поставени от други компании спортни резултати!

Снежни игри на открито, включващи хокей, състезания с шейни „хъски и водачи”, биатлон, и мн.др. При провеждане на конкретни мяста и при определени метереологични условия, можем да направим щафети с моторни шейни, състезания с впрягове с хъски, каране на ATV и др. (София, Боровец, Банско, Пампорово).

Лятна Олимпиада с игри на трева или на плажа - състезателни игри, в които екипната работа и комуникация са водещи, но също така и качества като сила и бързина, съобразителност. От регата с лодки до щафети с препятствия и логически задачи, игри за синхрон и мн.др. Отборите печелят точки спрямо време, постигнати резултати и др. Всички отбори ще бъдат заедно /на едно място/ и ще участват последователно в 6-8 различни игри. Подходящо за групи от 10 до 1000 човека. Изцяло състезателен характер.

МОРСКИ ТИЙМ БИЛДИНГ И ВОДНИ ИГРИ                                                      

Тийм билдинг Кану-Каяк/ Рафтинг/ Регата
Рафтинг по р. Струма, съседна Ч.Гора, Гърция, Румъния или водни приключения на екипа ви с лодки, салове, канута и дори джетове, може да се случат както и на яз. Искър, Батак, Доспат, яз. Кърджали, Широка Поляна или на морето (вкл. по островите в Гърция или Дунавската Делта в Румъния).  От вас зависи дали искате да излезнете мокри, но щастливи като малки деца от проведената Регата! От 3-4 часови занятия до еднодневни приключения с палатков лагер, скрити съкровища и тайни мисии, строене на салове и мн.др.  Вижте тук:

Тийм билдинг „Приключения на Хаваите”
„Приключения на Хаваите” с няколко състезания и игрови зони. Приключенията включват специални хавайски аксесоари за участниците и публиката, водещи, аниматори, реквизити за игрите и др. Зона хавайски бар, Зона спорт с водна регата и мн.др. Продължителност 2 до 2,5 часа.

Тийм билдинг „Build a Boat!
Яхтена регата с построени лодки от самите служители? Както и при „Колите, F1”, тук ще проявите качества като time & resource management, креативност, презентаторски и търговски умения, а накрая и бързина и умения да гребете и управлявате, построените от вас лодки! Една забавна програма, от която ще излезнете мокри, но доволни от резултата!

Тийм билдинг на яхта /ветроходна, моторна, пиратски кораб, парти кораб с дансинг палуба за 350 човека)
Страхотно морско преживяване с 4-5 вида програми с яхти – състезателни ветроходни яхти, пиратски кораби, модерни моторни яхти. Тийм билдинг "Регата" с обучение в морското изкуство /Опънете такелажа!/, лежерна разходка с яхта и пикник, абордаж с пиратски морски двубой, като част от тийм билдинг програми „Водните повелители” и „Острова на изгнаника”. Цената варира според р/р на групата и вид яхта.

Тийм билдинг „Водните повелители”
Различните отбори мореплаватели ще трябва да се състезават – със стратегия за провизии, търгуване на информация. Отборите ще оценят важността на информацията и колко е важно доверието, ще трябва да  преодолеят различни препятствия, вкл. и във водата!

АКТИВНИ ТИЙМ БИЛДИНГПРОГРАМИ НА ОТКРИТО                                     

Тийм билдинг "Fort Boyard".

Всички отбори ще участват последователно в 6-8 различни игри. Може да избирате сред над 28 вида тийм билдинг игри с преодоляване на препятствия, с пъзели и др. Отборите печелят точки спрямо време, резултати и др. Според мястото на провеждане може да включва лодки, zorbing, въжени пътеки, мобилни катерачни стени, щафета с велосипеди, каране на ATV или моторни шейни, въжени пътеки и мостове и др. Имаме опит с групи от 10 до 1000 човека. Вижте тук:

Тийм билдинг програма „Survivor”
Всички племена – Пачека, Мого-Мого и др. ще участват последователно в 6 до 8 различни игри в стил „Сървайвър”, като преминават от игрова зона на зона с препятствия -  модули с катерене, лодки, прескачане на гуми, пренасяне на вода и тежести, пропълзяване през мрежи, плетеници от въжета, силови игри и игри за бързина, игри за точност (стрелба) и др. Игрите са спортни и активни, но са съобразени с факта, че участниците нямат силна физическа подготовка и не изискват такава. Екипите не се състезават за наградни купи, а за специални тотеми за сила, бързина, стратегия и др. Вижте тук:

Challenge Hunters

През 2016 г., тази програма, беше най-големият хит сред нашите клиенти. Активни спортни игри и листа с предизвикателства. Една програма, която оставя много спомени, снимки от изпълнени задачи и предизвикателства и добро настроение след себе си!

Тийм билдинг „Angry Birds”.
Известната игра оживява в тийм билдинг програма за вашия екип! Отборите на всички ловци, ще трябва да преминат през няколко изпитания при които ще спасяват и пренасят яйца, ще стрелят с различни стрелкови оръжия (маркер, прашка, хвърляне на топки, хвърляне на копия и тн.) по птиците и ще се надбягват със смешните специални „птичи костюми”. Вижте тук:  

Точните стрелци
Тийм билдинг състезание с няколко категории "оръжия" /стрелба с лък /арбалет/ въздушна пушка /пейнтбол маркер/ в самостоятелна тийм билдинг програма.  Стрелбата може да присъства и като един от състезателните елементи в тийм билдинг програми "Петобой", "Fort Boyard" "Луда Надпревара" и др.

ПРОГРАМИ С МАРШРУТИ И ЗАГАДКИ ПО ПЪТЯ                                           


HI-TECH MOBILE HUNTERS

Отборите Получават таблети със специален софтуеър, който ги насочва към отключването на различни задачи и gps-точки из града, викторина с въпроси, фото предизвикателства и мн.др. Трябва стратегически да решат накъде да се насочат, кои точки са им по-важни, как да отключат следващите  стъпки, защото времето е ограничено, а наблюдаването на конкуренцията он-лайн, създава истинска треска за победа! Програма, в която лесно интегрираме корпоративни ценности и въпроси касаещи компанията и е изключително подходяща за разглеждане на района по един необикновен начин, особено ако в екипа ви има и чуждестранни гости.

Мисията е възможна
Отборите имат мисии, за спасяването на света. Те имат специални маршрути и препятствия за преодоляване. Обединяващ финал - в крайна сметка те осъзнават, че само всички заедно, те биха могли да спасят света и да завърши мисията! Подходяща за: Стратегическо мислене, ресурсите и управление на времето, логиката тласък, осъзнават силата на споделянето на информация и общуване с колеги, доверие и преди всичко - работа в екип.

Вижте тук:

 

Тийм билдинг "Ловци на приключения" (Аdventure hunting)

Какво представлява (вижте тук)

Участниците, разделени на отбори, ще търсят скрито съкровище в даден град, местност. Трябва сами да разгадаят маршрута си, нещо в стила на „Шифърът на Леонардо” и „Индиана Джоунс”, но без дозата опасни приключения.

NEW! Тийм билдинг „Спасяването на проекта”
Съдбата на компанията лежи в ръцете ви. Имате мисия от шефа да спасите фирмен проект. Трябва да открите иновативните планове за проекта, заключени в сейф. В надпревара с конкуренцията, трябва да съберете по списък елементи, да разчетете цифров код и да отключите сейфа!

Тийм билдинг Scavenger hunting

Приключение с решаване на пъзели и разгадаване на загадки, докато разглеждате забележителностите в района, но най-забавното от цялата програма - изпълнението на странни и интересни задачи по пътя.

Тийм билдинг „Луда надпревара”

2 в 1: Комбинация от програми “Adventure Hunting” и "Fort Boyard”. Това е вашето бягство към победата! Всеки един отбор ще трябва да преодолее различни препятствия, да достигне до зададено място, да открие даден предмет, да открият скрито съкровище по дадена карта, а накрая има и обединяващ за екипите финал Вижте повече тук.

Креативни тийм билдинг програми на открито: Колите F1/Лодките/Салът/Колесницата

При тези тийм билдинг програми екипът ви е разделен на отделни отбори, които трябва да построят истински автомобил/ лодка/ сал, който да издържа на натовареност и да може да се задвижат до изпълняване на конкретна цел. Отборите се състезават накрая с „творенията” си. Провежда се както на открито, така и на закрито. Вижте повече в раздел тийм билдинг на закрито/ креативен тийм билдинг.

 

КУЛИНАРЕН BBQ ТИЙМ БИЛДИНГ                                                                   
Искате всички заедно да приготвяте барбекю на открито, да се отдадете на изкуството да приготвяш шоколад и блаженството да го консумираш? За всички, за които храната е изкуство и начин да се позабавляваш! Разгледайте повече в раздел "Кулинарен тийм билдинг".


ЕКТРЕМНИ ТИЙМ БИЛДИНГ ПРОГРАМИ                                                                                     

Тийм билдинг „Counter Strike”.
Delta Force - Mission 1 (вижте тук)
Екип Alfa ще има мисията да спаси от членове на екипа си - Редник Райън, ранен и изостанал в гората, на когото ще трябва да окаже първа помощ и да прибера в базата си. През същото време Екип Beta трябва да намери скритите aмуниции на екип Alfa, докато екипът на Delta се опитва да вземе знамето и унищожи базата на отбора Beta. Мисиите са ясни, оръжия са заредени, кой ще бъде победител в битката - ще видите след 1,5 до 2,5 часа осъществяване на мисии между отделните екипи. Програмата е подходяща за компании с преобладаващи служители -млади, мъже като ИТ компании, логистични компании и др.

Quad Safari.

Каране на ATV, стрелба с пистолет/ лък / арбалет или др. - за всички любители на екстремното, кратко, но запомнящо се преживяване. Подходящо за по-малки групи - до 70 души. Oчаква ви приключение със загадки и активни игри на открито, които ще ви отведат до специална тайна мисия с каране на ATV, стрелба с пистолет и дори водни приключения. Опции за провеждане с каране на АТВ в района на гр. София, Банско и Разлог, Боровец, Велинград, Пампорово, Хисар и Троян и др. Вижте тук:

Мениджмънта ви си пада по силните емоции и е наясно, че само трудните моменти сплотяват екипа. Тогава нека вдигнем адреналина заедно. Какви са вариантите за екстремен тийм билдинг:

Картинг състезания. Организирани турнири на открити и закрити писти.

Пейнтбол (paintball). Възможност за провеждане на терени в почти цялата страна – специализирани игрища или в полеви условия на открит горски терен - София, Банско, Троян, Велинград и мн. др. Варна, Хисаря и др., с военни мисии на открити горски терени, превземане на вражески флаг, доставки на важни пратки и др. Цени от 19 до 25 лв/човек.

Състезания с моторни шейни. В района на Банско, Боровец, Пампорово и др.

Тийм билдинг програми с бъгита и/или АTV-та в района на Варна, Албена, София, Троян, Велинград, Банско, Боровец, Пампорово и др. Наем на АТВ - от 70 лв/час, 120 лв. при 2-ма, возещи се на едно АТВ.

Състезание с моторни лодки или джетове.

Джип сафари. В района на гр. София, Троян, Банско, Родопите, по черноморското крайбрежие.

Кану-каяк. Еднодневни водни приключения с кану-каяци в района на Батак, Широка Поляна и Доспат, яз.Кърджали или двудневни или 3-дневни приключения на р.Тара в Босна, в Гърция около Халкидики и островите Диапарос, Амулиани или др. Не само! От 3-4 часови занятия до еднодневни приключения с палатков лагер, скрити съкровища и тайни мисии с катинари и ключове, отборни задачи, строена на салове и др.

Рафтинг. Цели 11 км по р. Струма в бурните бели води, с работа в екип и гребла! Покачването на адреналина е гарантирано за осмелилите се, а за всички останали можем да предложим по-леки активности като приготвяне на bbq в гората и скаутски истории с ориентиране с компас и леко изкачване към панорамните гледки над Струма, а за желаещите да се разхладят - лек 30 мин. преход в посока, покрай притоците на реката към местност с водопад за гмуркане и скокове от високо!

Въжени пътеки и мостове. Въжените пътеки са възможни както в специално обособени райони (София, Боровец, Троян, кк.Албена, Родопите, Враца и др.), така и при спускане с въжета от хотела или дори от бизнес сградата на офиса ви! Цени от 8 до 20 лв/човек.

Къде се провежда активен тийм билдинг на открито:
Навсякъде: тийм билдинг в градския парк, в случай че работния режим на компанията ви не позволява по-продължително отсъствие на всички служители (има много опции в София, около София, както и в другите градове в страната), тийм билдинг на море, в планински курорт, езеро, язовир или река. Най-чест избор за тийм билдинг програми от наша страна са района на РИУ Правец, В.Търново, Троян, Банско, тийм билдинг във Велинград, Хисаря и Девин, тийм билдинг в/ до Пловдив, кк. Албена, кк. Боровец, Рибарица, тийм билдинг в малко селца и хотелски комплекс сред природата на Родопите, Витоша и мн.др.


Посочените по-горе програми са примерни, като при целодневно или двудневно провеждане, са възможни комбинации и осъществяване на една цялостна тийм билдинг програма с вкл. различни елементи (Примерно: Treasure hunt + яхта + пейнтбол + др.). Подобна комбинация е особено подходяща за по-големи групи - тийм билдинг при 120 до 1,000 участници.

Последно от Facebook

Парти промоция

Шатри под наем, сезон 2017: от 150 лв/бр.
Тийм билдинг кулинарен: от 700 лв.
Тийм билдинг Колите, F1: oт 900 лв.
Тийм билдинг Казино: от 700 лв.