Банер

Партньори

partner-riu-hotel

partner-zip-travel

partner-todoroff-hotel

Активен тийм билдинг

Какво представлява (вижте тук)

Къде се провежда активен тийм билдинг на открито:
Навсякъде: тийм билдинг в градския парк, в случай че работния режим на компанията ви не позволява по-продължително отсъствие на всички служители (има много опции в София, около София, както и в другите градове в страната), тийм билдинг на море, в планински курорт, езеро, язовир или река. Най-чест избор за тийм билдинг програми от наша страна са района на РИУ Правец, В.Търново, Троян, Банско, тийм билдинг във Велинград, Хисаря и Девин, тийм билдинг в/ до Пловдив, кк. Албена, кк. Боровец, Рибарица, тийм билдинг в малко селца и хотелски комплекс сред природата на Родопите, Витоша и мн.др.

Примерни програми:

Тийм билдинг "Friends at work"
Като самостоятелен модул или като част от друга тийм билдинг програма с игри - по двойки, игри в малки групи, energizing и ice-breaking игри и др., които ще накарат участниците да повярват в екипния дух, силата на комуникацията и силата на доверието – в колеги, пред клиенти и тн. Това е форма на "емоционално обучение" чрез активно преживяване –неформално опознаване на членовете на екипа чрез игри за комуникация, ефективна екипност , игри за лидерство и единно решение и др.  Игрите са с лека физическа активност, в комбинация с креативни игри и игри за освежаване на корпоративните ценности. Подходящ за: Помага лесно да се интегрират нови служители/опознаване, подобряване на комуникация вътре в екипа и междуекипно, освежаване на корпоративните ценности и др/. Няма награждаване с купи по места, не е със състезателен х-р – всеки екип получава малък подарък. Вижте тук:

Тийм билдинг Буквите.
Като самостоятелен модул или като част от друга тийм билдинг програма, вашите служители може да изпишат с телата си името на компанията! Това е най-страхотният флашмоб, правен някога за компанията ви, от самите служители. Може да го заснемем от високо с хеликоптер-робот, или да завършим събитието ви със забавна фотосесия по екипи с изписването на буквите на компанията ви! Вижте тук:


Зимна Олимпиада/ Winter Olympics

Снежни игри на открито, включващи „хокей надпревара”, състезание с шейни „хъски и водачи”, „снежен крикет”, „зимен волейбол”, стрелба с метли, биатлон и мн.др. Отборите печелят точки спрямо време, постигнати резултати и др. Всички отбори ще бъдат заедно /на едно място/ и ще участват последователно в 6-7 различни игри. Подходящо за групи от 10 до 1000 човека. Изцяло състезателен характер.

МОРСКИ ТИЙМ БИЛДИНГ И ВОДНИ ИГРИ                                                       

Тийм билдинг Рафтинг/ Регата
Рафтинг по р. Струма, съседна Ч.Гора, Гърция, Румъния или водни приключения на екипа ви с лодки, салове, канута и дори джетове, може да се случат както и в самата София така и на яз. Искър, Въча или на морето (вкл. в Гърция).  От вас зависи дали искате да излезнете мокри, но щастливи като малки деца от проведената Регата! Вижте тук:

Тийм билдинг „Приключения на Хаваите”
„Приключения на Хаваите” е програма, при която ще имате няколко състезания и игрови зони, като водещият и публиката ще се местят от зона на зона, където ще се случват състезанията, коментирането Приключенията включват специални хавайски аксесоари за участниците и публиката /поли, леи, кречетала, тромбони и др/, водещи, аниматори, реквизити за игрите и др. Игрите са по няколко тематики и игрови зони: Зона хавайски бар (Със строене с хранителни продукти на фигури, състезание по приготвяне на коктейли и др.). Зона спорт: Регата с лодки, Щафетата на шнорхелите, вдните сапьори, воден волейбол, „Пренеси водата”, Водните балони и др. Всички игри се случват в басейна и/или около басейна. Продължителност: 2 до 2,5 часа.

Тийм билдинг „Build a Boat!
Яхтена регата с построени лодки от самите служители? Както и при „Колите, F1”, тук ще проявите качества като time & resource management, креативност, презентаторски и търговски умения, а накрая и бързина и умения да гребете и управлявате, построените от вас лодки! Една забавна програма, от която ще излезнете мокри, но доволни от резултата!

Тийм билдинг на яхта /ветроходна, моторна, пиратски кораб, парти кораб с дансинг палуба за 350 човека)
Страхотно морско преживяване с 4-5 вида програми с яхти – състезателни ветроходни яхти, пиратски кораби, модерни моторни яхти. Какво представляват: Тийм билдинг "Регата" с обучение в морското изкуство /Опънете такелажа!/, лежерна разходка с яхта и пикник, на абордаж с пиратски морски двубой или като част от тийм билдинг програми „Водните повелители” и „Острова на изгнанника”. Цената варира според параметри, р/р на групата и вида яхта и стартира от 390 лв. за пиратски кораб до 1600 лв. за моторна/ветроходна яхта за цял ден; до 3,500 лв. за парти кораб с вместимост до 350 човека  /Созопол, Слънчев бряг, Варна, Албена и др/.

Тийм билдинг „Водните повелители”
Провеждане на водни площи – язовир, море или басейн. Едно нестандартно приключение, при което различните отбори мореплаватели ще трябва да се състезават – със стратегия за провизии, търгуване на информация. Отборите ще оценят важността на информацията и колко е важно доверието. Ще трябва да  преодолеят различни препятствия –игри за можещите и неможещите да плуват, във и около водата, с вкл. елементи от работата на фирмата, с лодки, въжета, лов на съкровища и мн. др. Включва: водещи, реквизит, лодки, купи и медали, подаръци за всички участници. Продължителност 2,5 до 3 часа.

АКТИВНИ ТИЙМ БИЛДИНГПРОГРАМИ НА ОТКРИТО                                     

NEW! Мисията е възможна

Отборите имат мисии, за спасяването на света. Те имат специални маршрути и препятствия за преодоляване - въжени пътеки, състезания с АТВ-та или велосипеди, езда, стрелба, скокове, логически пъзели и дори викторини. В крайна сметка те осъзнават, че само всички заедно, те биха могли да спасят света и да завърши мисията! Подходяща за: Стратегическо мислене, ресурсите и управление на времето, логиката тласък, осъзнават силата на споделянето на информация и общуване с колеги, доверие и преди всичко - работа в екип. Продължителност 3-4 часа. Вижте тук:

Тийм билдинг "Fort Boyard".

Всички отбори ще бъдат заедно /на едно място/ и ще участват последователно в 6-8 различни игри. Може да избирате сред над 28 вида тийм билдинг игри като: игри с преодоляване на препятствия, игри с топки за баланс и сръчност, водни игри в море/ басейн и дори на поляна, игри за точност/ стрелба, игри за синхрон и сплотяване на екипа, с преодоляване на разстояния по забавен начин, игри за лидерство и за изграждане на доверие (с завързани очи и др), игри с вкл. викторини, кулинарни и много други предизвикателства. Отборите печелят точки спрямо време, резултати и др. Според мястото на провеждане може да включва лодки, zorbing, АТV, въжени пътеки и др. Имаме опит с групи от 10 до 1000 човека. Продължителност от 2,5 до 4 часа. Вижте тук:

Тийм билдинг програма „Survivor – Въпрос на оцеляване”
Всички племена – Пачека, Мого-Мого и др. ще участват последователно в 6 до 8 различни игри в стил „Сървайвър” – „Тунелът на къртицата”, „Гъсеницата”, Биатлон със стрелба с въздушен пистолет/арбалет или др., "Пъзелът" и мн. др. като преминават от игрова зона на зона с препятствия -  модули с катерене, състезание с лодки в басейна, прескачане на гуми, пренасяне на вода и тежести, пропълзяване за време през мрежи, плетеници от въжета, силови игри и игри за бързина, игри за точност (стрелба), игри със завързани крака, със завързани очи и тн. Игрите са спортни и активни, но са съобразени с факта, че участниците нямат силна физическа подготовка и не изискват такава. Екипите не се състезават за наградни купи, а за специални тотеми за сила, бързина, стратегия и др. Вижте тук:

Тийм билдинг "Лов на съкровища" (Treasure hunt)

Участниците, разделени на отбори, ще търсят скрито съкровище в даден град, местност. Трябва сами да разгадаят маршрута си. Началните и крайни точки са еднакви за всички отбори, но с различни междинни точки за откриване. Целта е да се работи колективно, да се мисли бързо. “Treasure hunt” е приключение с решаване на загадки и посещаване на забележителности в местността, където се провежда тийм билдинга, нещо в стила на „Шифърът на Леонардо” и „Индиана Джоунс”, но без дозата опасни приключения. Събирането по пътя на артефакти или изпълняването на странни задачки, които трябва да бъдат фотографирани и изпълнени от участниците може да бъде част от приключението.  Подходящо за групи от 10 до 300 човека. Продължителност от 1,5 до 3 часа.

Тийм билдинг Scavenger hunt (вижте тук)

Участниците се разделят на няколко отбора ще трябва да следват специални маршрути в града или курорта, където се провежда тийм билдинг програмата - в България или в чужбина."Scavenger Hunt" е истинско приключение с решаване на пъзели и разгадаване на загадки, докато разглеждате забележителностите в района, но най-забавното от цялата програма - изпълнението на странни и интересни задачи - екипите трябва да намерят местната механа и да приготвят Шопска салата там, трябва да се намери конкретен сувенир и да се донесе на следващата точка от маршрута, трябва да се влезе в местния музей и да се намери конкретен предмет/картина или информация, или трябва да се направи смешна снимка с фотосесия на специално място като моден магазин, гладиаторска битка при старинните руини в града, пиратска фотосесия край басейна или на място с панорамна гледка и т.н.Подходящо за групи 15-300 души. Продължителност 1,5 до 3 часа.

Тийм билдинг „Луда надпревара”

2 в 1: Комбинация от програми “Treasure Hunt” и "Fort Boyard”. Това е вашето бягство към победата! Всеки един отбор ще трябва да преодолее различни препятствия, да достигне до зададено място, да открие даден предмет, да открият скрито съкровище по дадена карта, да „Плени вражеския флаг”, да се справи с логически задачи като отделните отбори се борят за точки и за време. Тийм билдинг програмата е актвина, на открито, динамична, изисква едновременно логическо мислене и разгадаване на загадки, справяне с викторини и въпроси, включва игри за точност, бързина, ловкост и тн - именно поради факта, че комбинира най-различни игрови модули, програмата се харесва на всички в екипа, тъй като за всеки участник има по нещо, което да му допадне. Подходящо за групи от 10 до 400 човека. Продължителност от 3 до 4,5 часа. Вижте повече тук.

NEW!  Тийм билдинг „Angry Birds”.
Известната игра оживява в тийм билдинг програма за вашия екип! Отборите на всички ловци, ще трябва да преминат през няколко изпитания при които ще спасяват и пренасят яйца, ще стрелят с различни стрелкови оръжия (маркер, прашка, хвърляне на топки, хвърляне на копия и тн.) по птиците и ще се надбягват със смешните специални „птичи костюми”. Имате ли смелостта да спасите вашата птица, докато се опитвате да оцелите птиците на останалите отбори? Вижте тук:  

Точните стрелци
Тийм билдинг състезание с няколко категории "оръжия" /стрелба с лък /арбалет/ въздушна пушка /пейнтбол маркер/ в самостоятелна тийм билдинг програма.  Стрелбата може да присъства и като един от състезателните елементи в тийм билдинг програми "Петобой", "Fort Boyard" "Луда Надпревара" и др.

Delta Force - Mission 1 (вижте тук)
Екип Alfa ще има мисията да спаси от членове на екипа си - Редник Райън, ранен и изостанал в гората, на когото ще трябва да окаже първа помощ и да прибера в базата си. През същото време Екип Beta трябва да намери скритите aмуниции на екип Alfa, докато екипът на Delta се опитва да вземе знамето и унищожи базата на отбора Beta. Мисиите са ясни, оръжия са заредени, кой ще бъде победител в битката - ще видите след 1,5 до 2,5 часа осъществяване на мисии между отделните екипи. Програмата е подходяща за компании с преобладаващи служители -млади, мъже като ИТ компании, логистични компании и др.

КУЛИНАРЕН BBQ ТИЙМ БИЛДИНГ
Искате всички заедно да приготвяте барбекю на открито, да се отдадете на изкуството да приготвяш шоколад и блаженството да го консумираш? За всички, за които храната е изкуство и начин да се позабавляваш! Разгледайте повече в раздел "Кулинарен тийм билдинг".

Тийм билдинг Колите F1/ Лодките / Салът/ Колесницата

При тази тийм билдинг програма екипът ви е разделен на отделни отбори, които трябва да построят истински автомобил/ лодка/ сал, който да издържа на натовареност и да може да се задвижи и да изпълни конкретна цел. Отборите се състезават накрая с „творенията” си. Провежда се както на открито, така и на закрито. Вижте повече в раздел тийм билдинг на закрито/ креативен тийм билдинг.Готови екстремни тийм билдинг програми:                                                                                

Тийм билдинг „Counter Strike”.
Реална бойна сцена на горски терен. Играчите придобиват умения за оцеляване в трудни и непознати райони. Специална мисия за превземане на вражеския флаг. Изпращане на съобщения. Опазване на амунициите. Тайна карта. Включва маркер, маска, хопър, бутилка, защитно облекло, ръкавици, амуниции, водещ, организация, сценарий, купи и награди и др. Продължителност 1,5 до 2,5 часа.
Quad Safari. Каране на АТВ в рамките на 20 мин. на участник, с включено и обучение и състезание по стрелба с лък и стрелба с въздушна пушка. Най-добрите, най-бързите и най-точните ще получат награди, но удоволствието от преживяното, остава за всички. 

Всеки един екстремен елемент може да бъде част от една цялостна активна програма, комбинираща лов на съкровища, отборни др. игри, лодки, канута, стрелба и тн.

Мениджмънта ви си пада по силните емоции и е наясно, че само трудните моменти сплотяват екипа. Тогава нека вдигнем адреналина заедно. Какви са вариантите за екстремен тийм билдинг:

Картинг състезания. Организирани турнири на открити и закрити писти.
Пейнтбол (paintball). Възможност за провеждане на терени в почти цялата страна – специализирани игрища или в полеви условия на открит горски терен - София, Банско, Троян, Велинград и мн. др. Варна, Хисаря и др., с военни мисии на открити горски терени, превземане на вражески флаг, доставки на важни пратки и др. Цени от 19 до 25 лв/човек.
Състезания с моторни шейни. В района на Банско, Боровец, Пампорово и др.
Тийм билдинг програми с бъгита и/или АTV-та в района на Варна, Албена, София, Троян, Велинград, Банско, Боровец, Пампорово и др. Наем на АТВ - от 70 лв/час, 120 лв. при 2-ма, возещи се на едно АТВ.
Състезание с моторни лодки или джетове.
Джип сафари. В района на гр. Троян, Банско, Родопите, по черноморското крайбрежие.
Кану-каяк, рафтинг или каньонинг.
Въжени пътеки и мостове. Въжените пътеки са възможни както в специално обособени райони (София, Боровец, Троян, кк.Албена, Родопите, Враца и др.), така и при спускане с въжета от хотела или дори от бизнес сградата на офиса ви! Цени от 8 до 20 лв/човек.
Посочените по-горе програми са примерни, като при целодневно или двудневно провеждане, са възможни комбинации и осъществяване на една цялостна тийм билдинг програма с вкл. различни елементи (Примерно: Treasure hunt + яхта + пейнтбол + др.). Подобна комбинация е особено подходяща за по-големи групи. 

Последно от Facebook

Парти промоция

Шатри под наем, сезон 2014: от 15 лв/кв.м

Тийм билдинг кулинарен: от 700 лв.
Тийм билдинг Колите, F1: oт 900 лв. 


Сватба с шатри, 100 гости, до София: от 7,500 лв. 

Водно детско парти: от 180 лв.

Банер