Банер

Партньори

partner-riu-hotel

partner-zip-travel

partner-todoroff-hotel

Активен тийм билдинг

Какво представлява (вижте тук)

Къде се провежда активен тийм билдинг на открито:
Навсякъде: тийм билдинг в градския парк, в случай че работния режим на компанията ви не позволява по-продължително отсъствие на всички служители (има много опции в София, около София, както и в другите градове в страната), тийм билдинг на море, в планински курорт, езеро, язовир или река. Най-чест избор за тийм билдинг програми от наша страна са района на РИУ Правец, В.Търново, Троян, Банско, тийм билдинг във Велинград, Хисаря и Девин, тийм билдинг в/ до Пловдив, кк. Албена, кк. Боровец, Рибарица, тийм билдинг в малко селца и хотелски комплекс сред природа на Родопите, Витоша и мн.др.

Примерни програми:

МОРСКИ ТИЙМ БИЛДИНГ И ВОДНИ ИГРИ                                                            

Тийм билдинг на яхта /ветроходна, моторна, пиратски кораб, парти кораб с дансинг палуба за 350 човека).

Страхотно морско преживяване с 4-5 вида програми с яхти – състезателни ветроходни яхти, пиратски кораби, модерни моторни яхти (Portofino, др). Какво представляват: Тийм билдинг "Регата" с обучение в морското изкуство /Опънете такелажа!/, лежерна разходка с яхта и пикник, на абордаж с пиратски морски двубой или като част от тийм билдинг програми „Водните повелители” и „Острова на изгнанника”. Цената варира според параметри, р/р на групата и вида яхта и стартира от 390 лв. за пиратски кораб за 1 час, до 1600 лв. за моторна/ветроходна яхта за цял ден; до 3,500 лв. за парти кораб с вместимост до 350 човека  /Созопол, Слънчев бряг, Варна, Албена и др/.

Ако искате тийм билдинг или фирмено парти на морето, насладете се на дневно или вечерно парти с аниматори, дисководещ и коктейли на яхта в морето. Няма по-добро изживяване сред морските пръски!

Тийм билдинг „Водните повелители”.

Провеждане на водни площи – язовир, море или басейн. Едно нестандартно приключение, при което различните отбори мореплаватели ще трябва да се състезават – със стратегия за провизии, търгуване на информация. Отборите ще оценят важността на информацията и колко е важно доверието. Ще трябва да  преодолеят различни препятствия –игри за можещите и неможещите да плуват, във и около водата, с вкл. елементи от работата на фирмата, с лодки, въжета, лов на съкровища и мн. др. Включва: водещи, реквизит, лодки, купи и медали, подаръци за всички участници. Продължителност 2,5 до 3 часа.

АКТИВНИ ТИЙМ БИЛДИНГ ПРОГРАМИ НА ОТКРИТО                                       

NEW! Мисията е възможна

Отборите имат мисии, за спасяването на света. Те имат специални маршрути и препятствия за преодоляване - въжени пътеки, състезания с АТВ-та или велосипеди, езда, стрелба, скокове, логически пъзели и дори викторини. В крайна сметка те осъзнават, че само всички заедно, те биха могли да спасят света и да завърши мисията!
Подходящи: Стратегическо мислене, ресурсите и управление на времето, логиката тласък, осъзнават силата на споделянето на информация и общуване с колеги, доверие и преди всичко - работа в екип. Продължителност 3-4 часа.

Тийм билдинг "Fort Boyard".

Всички отбори ще бъдат заедно /на едно място/ и ще участват последователно в 6-7 различни игри. Може да избирате сред над 16 вида тийм билдинг игри като: игри с преодоляване на препятствия, игри с топки за баланс и сръчност, водни игри в море/ басейн и дори на поляна, игри за точност/ стрелба, игри за синхрон и сплотяване на екипа, с преодоляване на разстояния по забавен начин, игри за лидерство и за изграждане на доверие (с завързани очи и др), игри с вкл. викторини, кулинарни и много други предизвикателства. Отборите печелят точки спрямо време, резултати и др. Според мястото на провеждане може да включва лодки, zorbing, АТV, въжени пътеки и др.
Имаме опит с групи от 10 до 1000 човека. Продължителност от 2,5 до 4 часа.

Тийм билдинг "Лов на съкровища" (Treasure hunt)

Участниците, разделени на отбори, ще търсят скрито съкровище в даден град, местност. Трябва сами да разгадаят маршрута си. Началните и крайни точки са еднакви за всички отбори, но с различни междинни точки за откриване. Целта е да се работи колективно, да се мисли бързо. “Treasure hunt” е приключение с решаване на загадки и посещаване на забележителности в местността, където се провежда тийм билдинга, нещо в стила на „Шифърът на Леонардо” и „Индиана Джоунс”, но без дозата опасни приключения. Събирането по пътя на артефакти или изпълняването на странни задачки, които трябва да бъдат фотографирани и изпълнени от участниците може да бъде част от приключението.  Подходящо за групи от 10 до 300 човека. Продължителност от 1,5 до 3 часа.

NEW! Тийм билдинг Scavenger hunt (вижте тук)

Участниците се разделят на няколко отбора ще трябва да следват специални маршрути в града или курорта, където се провежда тийм билдинг програмата - в България или в чужбина."Scavenger Hunt" е истинско приключение с решаване на пъзели и разгадаване на загадки, докато разглеждате забележителностите в района, но най-забавното от цялата програма - изпълнението на странни и интересни задачи - екипите трябва да намерят местната механа и да приготвят Шопска салата там, трябва да се намери конкретен сувенир и да се донесе на следващата точка от маршрута, трябва да се влезе в местния музей и да се намери конкретен предмет/картина или информация, или трябва да се направи смешна снимка с фотосесия на специално място като моден магазин, гладиаторска битка при старинните руини в града, пиратска фотосесия край басейна или на място с панорамна гледка и т.н.Подходящо за групи 15-300 души. Продължителност 1,5 до 3 часа.

Тийм билдинг „Луда надпревара”

2 в 1: Комбинация от програми “Treasure Hunt” и "Fort Boyard”. Това е вашето бягство към победата! Всеки един отбор ще трябва да преодолее различни препятствия, да достигне до зададено място, да открие даден предмет, да открият скрито съкровище по дадена карта, да „Плени вражеския флаг”, да се справи с логически задачи като отделните отбори се борят за точки и за време. Тийм билдинг програмата е актвина, на открито, динамична, изисква едновременно логическо мислене и разгадаване на загадки, справяне с викторини и въпроси, включва игри за точност, бързина, ловкост и тн - именно поради факта, че комбинира най-различни игрови модули, програмата се харесва на всички в екипа, тъй като за всеки участник има по нещо, което да му допадне. Подходящо за групи от 10 до 400 човека. Продължителност от 3 до 4,5 часа. Вижте повече тук.

NEW!  Тийм билдинг „Angry Birds”.
Известната игра оживява в тийм билдинг програма за вашия екип! Отборите на всички ловци, ще трябва да преминат през няколко изпитания при които ще спасяват и пренасят яйца, ще стрелят с различни стрелкови оръжия (маркер, прашка, хвърляне на топки, хвърляне на копия и тн.) по птиците и ще се надбягват със смешните специални „птичи костюми”. Имате ли смелостта да спасите вашата птица, докато се опитвате да оцелите птиците на останалите отбори?   

NEW!  Тийм билдинг „Fruit Nindja”.
Плодовете са истинска наслада за консумация, но още по-забавно е, ако трябва да ги събереш и успееш да го направиш преди конкурентите ти. Супер конкурентна програма, в която ще трябва да се проява лидерство в екипа, добра координация, състезателен хъс.
Подходяща за: разпускане от работния стрес, сплотяване на колектива, сработване на отделните участници по екипи, проява на лидерски качества и работа в екип.

Точните стрелци
Тийм билдинг състезание с няколко категории "оръжия" /стрелба с лък /арбалет/ въздушна пушка /пейнтбол маркер/ в самостоятелна тийм билдинг програма.  Стрелбата може да присъства и като един от състезателните елементи в тийм билдинг програми "Петобой", "Fort Boyard" "Луда Надпревара" и др.

Delta Force - Mission 1 (вижте тук)
Екип Alfa ще има мисията да спаси от членове на екипа си - Редник Райън, ранен и изостанал в гората, на когото ще трябва да окаже първа помощ и да прибера в базата си. През същото време Екип Beta трябва да намери скритите aмуниции на екип Alfa, докато екипът на Delta се опитва да вземе знамето и унищожи базата на отбора Beta. Мисиите са ясни, оръжия са заредени, кой ще бъде победител в битката - ще видите след 1,5 до 2,5 часа осъществяване на мисии между отделните екипи. Програмата е подходяща за компании с преобладаващи служители -млади, мъже като ИТ компании, логистични компании и др.

  • Кулинарно парти или BBQ градинско парти

Искате всички заедно да приготвяте барбекю на открито, да се отдадете на изкуството да приготвяш шоколад и блаженството да го консумираш? За всички, за които храната е изкуство и начин да се позабавляваш! Разгледайте повече в раздел "Кулинарен тийм билдинг".


Тийм билдинг Колите F1/ Лодките / Салът/ Колесницата

При тази тийм билдинг програма екипът ви е разделен на отделни отбори, които трябва да построят истински автомобил/ лодка/ сал, който да издържа на натовареност и да може да се задвижи и да изпълни конкретна цел. Отборите се състезават накрая с „творенията” си. Провежда се както на открито, така и на закрито. Вижте повече в раздел тийм билдинг на закрито/ креативен тийм билдинг.


Тийм билдинг "Lazytown"

Няма победители и победени! Ако състезанията не са ви призванието, то това е програмата за вас! Всички членове на екипа участват в леки игри на открито, които ще ги накарат да се доверяват повече на колегите си, ще им помогнат да укрепят вярата си в екипния дух, силата на комуникацията и тн. и нека заедно разберем, че не сме жители на Мързелград! Всички участват в 4-5 игри по двойки, игри в малки групи, energizing игри и др. Това е форма на "емоционално обучение" чрез активно преживяване - начин, по който да опознаете повече всеки член на екипа. Подходящ за: освобождаване от работния стрес, помага лесно да се интегрират нови служители / мениджъри, подобряване на комуникация и работа в екип, освежава корпоративните ценности. Включва: сертифициран тренер, екип от модератори и др. Продължителност: от 2 до 4 часа.  Подходящи както при 10, така и при 300 участници.

За всички подобни програми, при които елементът на състезание/ надпревара го няма, а присъства само екипно забавление - разгледайте раздел Игри на закрито.

Посочените по-горе програми са примерни, като при целодневно или двудневно провеждане, са възможни комбинации и осъществяване на една цялостна тийм билдинг програма с вкл. различни елементи (Treasure hunt + яхта + пейнтбол + др.). Подобна комбинация е особено подходяща за по-големи групи. 

Последно от Facebook

Парти промоция

Шатри под наем, сезон 2014: от 15 лв/кв.м

Тийм билдинг кулинарен: от 700 лв.
Тийм билдинг Колите, F1: oт 900 лв. 


Сватба с шатри, 100 гости, до София: от 7,500 лв. 

Водно детско парти: от 180 лв.

Банер