Tиймбилдинг „Спартакиада”

Церемония по палене на олимпийския огън, разпределяне на отборите, представляващи различни държави в различни дисциплини. 
Тийм билдинг игра от състезателен характер с акцент върху комуникацията, екипната работа и личните качества на членовете в отборите.
Подобрете поставени от други компании спортни резултати!
Снежни игри на открито, включващи хокей, състезания с шейни „хъски и водачи”, биатлон, и много други. При провеждане на конкретни мяста и при определени метереологични условия, можем да направим щафети с моторни шейни, състезания с впрягове с хъски, каране на ATV и др. (София, Боровец, Банско, Пампорово).
Лятна Олимпиада с игри на трева или на плажа - състезателни игри, в които екипната работа и комуникация са водещи, но също така и качества като сила и бързина, съобразителност. От регата с лодки до щафети с препятствия и логически задачи, игри за синхрон и много други.  Отборите печелят точки спрямо време, постигнати резултати и др. Всички отбори ще бъдат заедно /на едно място/ и ще участват последователно в 6-8 различни игри. Подходящо за групи от 10 до 1000 човека. Изцяло състезателен характер.


Подходящо за групи до 1000 човека.
Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога