Tиймбилдинг „Пътуване във времето”

Историята на България в няколко акценти и 5 до 6 бр. игрови зони, героични събития, архитектура, история и забележителности в едно и всичко това, пречупено през няколко активни игри. Преди да участват в самата игра, всеки екип, ще има възможност да чуе от наш модератор по няколко факти, свързани с историята на България и защо и как искаме да пресъздадат по нещо във всяка активност.

1) Хан Крум и неговите завети.
Екипите ще трябва да съберат материали, с които ще помогнат един на друг в завършването на специална мисия. Всички ще научат, че само заедно са по-силни. Игрови модул с шафета, разпределяне на роли и мн.др.

2) Епохалната битка при Дойран на Ген. Вазов срещу англичаните и разиграване на стратегия в еърсофт двубойни игри по 20 минути. Еърсофта е лек и много по-интересен от пейнтбол, а оръжията наподобяват истински. Може да се замени и със стрелба с лък и арбалет и с друг исторически момент назад във времето – примерно цар Самуил и др.;

3) Кирил и Методий: Щафетни игра за бързина, с вкл. няколко елементи като препятствия и разгадаване на старобългарска писменост и изписване на послание, свързано с Българската история, при ограничено време.

4) Природният ресурс: България е една от богатите на водни ресурси държави в Европа, с налични и над 220 термални извори. Ще се научим да не пилеем вода, като участваме в специална щафета с пренасяне на вода с минимум загуби и максимум опазен ресурс, ще са най-съществени критерии, заедно с бързината, разбира се.

5) История на изкуствата и занаятите. Малко по-арт занятие, в което притиснати от ограничено време, ще трябва да се научите да плетете, да рисувате и да създавате предмети.

Финал: 6) Златният век: Процъфтяване на Изкуствата и Архитектурата: Екипите ще трябва да пресъздадат със специално осигурени от нас материали малка крепост, като за целта обаче, ще получат материали на база събраните в предходните активности точки (някои може да имат излишък, а други недостиг и това прави надпреварата интересна). Тук ще оценим и креативността на всеки отбор.
Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога