Virtual Globetrotter: Around The World

09.11.2020
Пътувайте по света и споделете страхотни спомени и знания заедно с колегите си!
Всички участници получават:  Покана за събитието с кратки инструкции (специален QR код/ линк за изтегляне на приложение с специално проектирана за вашия екип).

Обикаляли ли сте света само за 80 минути? Ограничено време и много интересни предизвикателства! Онлайн оценка в реално време, което създава силно конкурентна среда, но и доза забавление – може да си чатите, да споделяте снимки от конкретни пътешествия, ако сте били в тази страна.
Ще пропътувате, макар и виртуално от 10 до 20 държави, а в някои може би ще попаднете за първи път като Аржентина, Исландия и Мадагаскар! 

Включва викторина със забавни въпроси  (История, География, език и култура за 10 до 20 държави, дори цитати от текстове, музика или филми) и фотозадачи.
Правете забавни снимки, снимайте видео, отговаряйте на въпроси, включително и с Image Recognition,  печелете точки в реално време докато обикаляте света и отговаряте на въпроси за кралската корона във Великобритания или текилата в Мексико, северното сияние - къде и кога го има и много други! 

Подходящ за: Работещи от дома, отдалечени екипи, по време на конференции и семинари, в края на обучения и работни срещи като геймификация.
Продължителност: от 80 мин.
Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога