Employer Branding REstart vol.3: Disrupted in Transformation

10.10.2020
След успеха на предходните 2 издания на онлайн формата с бизнес истории и споделяне на опит от големи компании "Employer Branding REstart vol 3" ще бъде с нас отново на 20 януари 2021 г.

В новите времена, когато човекът се е трансформирал от "homo sapiens" в "homo digitalis", комуникацията и да сме винаги "свързани", е на първо място. A ако имаме "прекъсвания" на организационно или комуникационно ниво? Дори техническо ниво?

Именно в "прекъсванията", забавянията да внедрим или да се променим бързо, липсата на бърза адаптация за по-голяма част от организациите и самите хора, се случва пропукванията, които водят някои компании стремително нагоре (дори до преобръщане на пазара с "хастара нагоре"), а други изостават. Отново ще говорим за:
  • Комуникация, промени и адаптация
  • Agile Management
  • Геймификация при трансформации и иновации
  • Създаване на успешни екипи (и то именно в IT сферата)
  • HR Иновации: дигитални досиета и автоматизации 
  • Бранд с кауза или causa perduta (CSR)    
 Aко в предходното събитие фокусът беше върху събитията, променящи организацията, комуникацията и отношенията между работодател и служители и основният фокус бе върху думичките "Трансформация" (Digital Transformation), "Гъвкавост" (Agile Management)  и "Предизвикателства" (Challenges), то в новото издание ще си говорим за "Прекъсвания" в комуникацията и трансформацията (Disruption).
 
Предходни издания:
Хибридно събитие с live stream с повечето лектори от зала, включвания онлайн на част от тях от домовете им и излъчване във виртуална уебинар платформа.
Изненада на събитието бе концепцията Online Event. Real Food.
В д-вата дни на формата, взеха участие топ мениджъри като Рада Йосифова и Владимир Махнев (Raiffeisenbank), Антонио Григоров (Sitel), Елена Спирина (PARTY MANAGEMENT), Ивайло Янев и Филип Батоев (Bosch.IO), Калоян Петров и  Александър Цонков - Agile Coach (LIDL Digital), Стефания Дунчева (TELUS International Europe) и Maрия Манолова (Milestone Systems), Левент Коркмац - Футуролог и консултант по дигитална трансформация, Директор в PMI Bulgaria Chapter и CEO na Begital (бизнес консултант на Salesforce за България и Румъния), Chris Powell от THE EVENT EXPERT (UK) и Елена Спирина (PARTY MANAGEMENT).
​Изцяло онлайн събитие през виртуална уебинар платформа с топ мениджъри от компании като Sutherland Global, Luxoft, Bulpros, МMSolutions и лектори от бизнеси в помощ на HR и PR индустрията като H-Vision, Zebra Digital и PARTY MANAGEMENT.
 
CHILL & FUN PART
След успеха на предходните формати, в който участниците активно участваха в анкети и дори дигитална игра на края на уебинара с награди - отново сме ви приготвили изненади :)

ПРОГРАМА
Ще ви разкрием малко по-малко цялата програма в детайли.
Записвания "на сляпо" на специални цена за ранна регистрация. 
Запишeте се сега!

Следете ивента в Facebook  и  LinkedIn  за обявяване на подробна програма в социалните мрежи.

Линк за записвания: 
https://event.gg/15005/

Част от панелите ще бъдат на английски език, други на български.
Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога