Вълнуващо второ събитие на White Dinner® в София и Варна през 2018 г!

23.07.2018
Мистерия, тайна локация, изненада, а после красота, великолепие и музика – една елегантна и запомняща се бяла нощ!
На 12 юли 2018 г. се проведе второто издание на Бяла Вечеря в България.
Събитието се състоя на красивия площад Бански пред архитектурния шедьовър - сградата на Регионалния Исторически Музей на София, около пръските на фонтана.

Поради големия интерес, вечерята премина с над 560 гости.
На сцената първо излязоха триото Men In The Kitchen, познати ни като финалистите от @MasterChef по bTV и впечатлиха гостите с атрактивната демонстрация на фоа гра и френски макарони с маслен крем.
Един от любимите артисти на България Орлин Павлов, заедно с Милен Кукушаров (клавир), направиха вечерта уникална с музика на живо с изпълнения на авторски и популярни парчета.
Всички участници станаха свидетели на акробатично шоу и танци с led светлини, а финалът с бенгалски огън бе уникално красив около фонтана на площад Бански.
 
На 21 юли, бялата приказка се пренесе в Морската градина във Варна. Участниците се насладиха на страхотна програма, но не толкова хубаво време. С излизането на Орлин Павлов на сцената, излезе и дъждът. Организаторите се бяха погрижили и снабдиха всички с красиви, бели чадъри и не позволиха нищо да попречи на доброто настроение.
 
Изискания градски пикник е една страхотна инициатива и ние вярваме, че ще я направим много по-внушителна и още по-успешна.
Парти Мениджмънт е основен представител на бранда White Dinner®.