Артисти и шоу програми

Водещи и забавна програма за вашето фирмено парти, коктейл, концерт или ревю:
 

  • Дисководещ и озвучаване, кареоке парти
  • Изготвяне на сценарий за фирмени събития. Ако искате само да ви помогнем с изготвянето на сценарий: Цена от 100 лв. до 300 лв. според обема работа.
 
Готова забавна шоу програма на PARTY MANAGEMENT:

 
  • Водещи на PARTY MANAGEMENT. Цени от 650 лв., 850 лв., 1100 лв. в зависимост от избрания водещ. Моля изпратете запитване за нашата ценова листа с професионални актьори и TV водещи за събития, с които работим. Включва професионалeн водещ, изработка на сценарий с игри, хумор и скечове, томбола или номинация, до 10 бр. подаръци за победителите в игрите. 
  • Smart party. Цена от 1,090 лв Включва професионален водещ или актьор, дисководещ и озвучаване, кареоке парти, изработка на сценарий с игри, хумор и скечове, томбола или номинация, до 10 бр. подаръци за победителите в игрите. 
  • Звездно вариете. Цена от 1,900 лв -Готов шоу спектакъл за вашето фирмено парти! Включва професионален TV водещ или актьор, дисководещ и озвучаване, опция за кареоке парти, изработка на сценарий с хумор и скечове и игри с публиката, музикален изпълнител на живо/ меджик шоу с фокуси/ акробатика/балет или танцова анимация, до 10 бр. подаръци за игри, томбола с награди.

* Всички посочени цени са примерни, без вкл. ДДС, актуални от 01.01.2018 до 31.12.2018 г. и важат на територията на София. За партита в страната се начисляват транспортни разходи или увеличение на цената, както и за събития в официални празнични дни.

Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога