Промоции и семплинг

Искате да организирате промоция, но се нуждаете и от BTL активности като дегустация на ваш продукт, семлинг на мястото на покупката, промотъри, които да раздават брошури, атрактивни хостеси, които да посрещат гостите.
Големите събития изискват и допълнителен персонал за посрещането на гости, настаняване на гостите и др. За целта са ви необходими опитни хора на място, добре изглеждащи  момчета и момичета. Ние ви предлагаме персонал под наем: хостеси, сервитьори, бармани, опитни координатори и др. персонал под наем. Цени от 60 лв. на хостеса. 
В същото време много компании предпочитат провеждането на BTL кампании за промоции на техни продукти и услуги или представянето на нови продукти на пазара. Няколко отговора на въпроса „Защо е предпочитан семплинга с промоутъри”:

  • Ниска себестойност на кампаниите:
  • Активна реклама, обикновено на мястото на продажбите
  • Активно достигане до целевата група
  • Разясняване на предимства (USP), справяне с възражения на потенциални купувачи

Цени на промотъри за продължителни рекламни кампании, семплинг, дегустации - от 12 лв. на промотър на час. 
За вашите промоции можем да предложим и нестандартни маркетинг решения като:
Брандирани парти автобуси, парапланери с рекламни надписи, пяна парти, живи статуи, жонгльори и мимове, шоу на кокили, танцови ансамбли, промотиращи вашият продукт и много други нестадартни решения. 
Тематичен куриер. Куриер облечен като пират, Дядо Коледа или Снежанка пристига в офиса на вашите бизнес партньори или клиенти за да ги изненада с подарък, да донесе покана за събитие или по друг повод. Какво по запомнящо се от това? Цена от 90 лв.

Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога