Сватба на яхта / круизен кораб

Сватба на яхта
Услуги
Сватбата на яхта е едно от най-романтичните преживявания: морски пръски и попътен вятър, компания от най-близките приятели и роднини, луксозно, различно, далече от лудницата на града, а в същото време толкова забавно преживяване.
 
Наем на яхта за сватба: от 1200 лв.
 
Пакетна цена за сватба на яхта (при 32 гости): от 2900 лв.
Пакетната цена включва: Кетъринг с хапки за 32 гости, алкохолни и безалкохолни напитки, наем на моторно-ветроходна яхта с дължина 22м, дисководещ с озвучаване, сватбена украса на яхтата, сватбен координатор. Допълнително уточняване на маршрут.
 
Цената включва: (вкл. екипаж, застраховки на пасажерите). Необходимо е допълнително заплащане на гориво за яхтата.
 
 
Сватбeна церемония на круизен кораб
 

http://partymanagement.bg/bg/wedding/yacht-wedding
Предлагаме ви няколко пакета – сребърен, златен и платинен сватбен пакет за сватбена церемония на борда на няколко различни флотилии круизни кораби.
 
1 вариант:
Сватбена церемония на борда на круизен кораб Aquamarine.
Цени на самите круизни пакети са от EUR 290 за 3-дневно круизно пътешествие на човек. Пътешествия в Егейско море.
 
Вариант 1 - Blessing / Renewal of Wedding Vows
Цена: от EUR 200
 
Пакетът включва:
Сватбена церемония водена от капитана или от старши офицер
Булчински букет
Портретна снимка
Сватбена торта
Тост с изстудено шампанско
Анонсиране в дневната програма
Тост с изстудено шампанско и поднос със студени хапки
Сертификат, подписан от капитана
Церемонията е за младоженците и четирима свидетели
 
 
Вариант 2 – Deluxe Marriage Blessing / Renewal of Vows Ceremony
Цена: от EUR 219
 
Пакетът включва:
Романтична сватбена церемония, отпразнувана на капитанския мостик
Сватбената церемония се води от капитана или от старши офицер
Свидетел от Управата на круиза
Булчински букет
Портретна снимка
Сватбена торта
Тост със шампанско и поднос с топли и студени хапки
Анонсиране в дневната програма
Изстудена бутилка Moet & Chandon Imperial, сервирана в каютата с прясно изцеден портокалов сок
Сертификат, подписан от капитана
Вечеря на капитанската маса
Резервирана маса за двама на гала вечерята в залата за представления
Церемонията е за младоженците и шестима свидетели
 
 
Вариант 2:
Сватбена церемония на борда на круизен кораб на MSC Cruises.
Цените на самите круизни пакети са от EUR 490 за 7-дневно круизно пътешествие на човек. Цената се определя от маршрута, вида на каютата и др. особености, като има много добри last minute оферти.
С круизните кораби на MSC Cruises избирате един от десетките маршрути, по които може да посетите редица градове по крайбрежието на Средиземно море или Адриатическо море, Балтийско море и Северно море, Норвежките фиорди, Канарски острови и Египет.
 
Сребърен пакет – от 479 евро
 
Специално посрещане на бордаСватбена церемония в присъствието на офицерския състав на корабаСпециално украсена стая със сватбена музикаБукет за булкатаСимволичен сватбен сертификатСватбена торта с пълнец от пресни плодове и крем, декорирана с шоколадови сърца и имената намладоженцитеБутилка шампанско (Asti Spumante), сервирано със сватбената тортаФотограф за 1 час1 проявена снимка с р/р 20 х 25 см
 
Златен пакет – от 599 евро
 
Специално посрещане на бордаВИП обслужване в каютата (през вечерта на пристигането): бутилка шампанско Moet & Chandon, подарък две чаши за виноСватбена церемония в присъствието на офицер от корабаСпециално украсена стая със сватбена музикаБукет за булкатаСимволичен сватбен сертификатСватбена торта: във формата на сърце, декорирана с шоколадови сърца и имената на младоженцитеБутилка шампанско Honoré, сервирано със сватбената тортаФотограф за 1 часСватбен фото албум с 10 бр. проявени снимки, р/р 20 х 25 смRoom service - закуска в каютата на сутринта след церемонията
 
Платинен пакет – от 719 евро
 
Специално посрещане на бордаВИП обслужване в каютата (през вечерта на пристигането): бутилка шампанско Veuve Clicquot, подарък две чаши за виноСватбена церемония в присъствието на офицерския  състав от корабаСпециално украсена стая, сватбена музикаСватбен букет за булкатаСимволичен сватбен сертификатСватбена торта на две нива с пълнеж от бял шоколадов мус, декорирана с рози от марципан, листа и имената на младоженцитеБутика шампанско Asti Spumante, сервирана със сватбената тортаФотограф за 1 часСватбен фото албум с 20 бр. снимки с размер 20 х 25 смСувенирна снимка на корабаRoom service - закуска в каютата на сутринта след церемонията
Вариант 3:
Honeymoon package. Романтичен пакет за младоженци на борда на круизен кораб на NCL.
Цени от EUR 790 на човек за самият круизен пакет. Избирате един от десетките маршрути на NCL в Средиземно море, Егейско, Балтийско и Северно море, Карибски о-ви, Хаваи и Мексиканска Ривиера, Латинска и Северна Америка. Какво по екзотично от това да се ожените на кораб, в морето, някъде до Акапулко или Хонолулу?
 
Допълнителен пакет за младоженците: от EUR 99. Включва допълнителни специални романтични услуги по време на круиза.
 
* Цената на самия круизен пакет изцяло зависи от избрания маршрут, вид каюта и др. Младоженците сами избират датата, на която да се извърши церемонията, като на самата церемония могат да присъстват освен офицерския състав на кораба и до 6 бр. гости - пасажери. Церемонията има само символичен характер (няма юридическа стойност).
 
* Всички посочени услуги се извършват със съдейстието на наши партньри в България и чужбина. 
Изпрати запитване

Партньори и клиенти

От блога